PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ ISRAEL 22-26 Februarie 2019

PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ ISRAEL 22-26 Februarie 2019

PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ ISRAEL 22-26 Februarie 2019
PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ ISRAEL 22-26 Februarie 2019
PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ ISRAEL 22-26 Februarie 2019
PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ ISRAEL 22-26 Februarie 2019
PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ ISRAEL 22-26 Februarie 2019
PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ ISRAEL 22-26 Februarie 2019
PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ ISRAEL 22-26 Februarie 2019
PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ ISRAEL 22-26 Februarie 2019

22-26 Februarie 2019

(5 zile/4 nopți)

PREȚ 560 Euro

 Ziua I – Întâlnire la aeroport la ora 08:00, decolare – cursă LY-574, ora 11:00, sosire pe Aeroportul Ben Gurion, lângă Tel Aviv-ora 13:35.  Tur panoramic în jurul porților Cetății Sfinte, intrarea în Ierusalim. Cazare și cină la hotel în Betleheem.

Ziua II – Mic dejun. Continuarea călătoriei în deșert cu minibuse arabe până la Mănăstirea Sfântului Sava și a Sfântului Teodosie plus grota magilor unde se află mormintele Sfinților Teodosie, Sfânta Sofia mama Sfântului Sava, Sfânta Evloghia mama Sfântului Teodosie și Sfânta Teodora mama Sfinților Cosma și Damian, apoi vizitare Biserica Păstorilor – Bisericii Nativității și a criptei unde s-a născut Domnul. Biserica catolică Sfânta Ecaterina. Grota Laptelui. Vizită pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului și Foișorul-Cina cea de taină, Mormântul marelui Rege David. Vizită la Zidul Plângerii. Opțional, participare la Sfânta Liturghie de la miezul nopții la Sfântul Mormânt. Cazare și cină la hotel în Betleheem.

Ziua III – Mic dejun. Începem pelerinajul urcând pe Muntele Măslinilor, vizitarea Mănăstirii Eleon, a bisericii Pater Noster (Tatăl nostru), a Bisericii Dominus Flavit (Domnul a plâns), Biserica Națiunilor (Agoniei), Grădina Getsimani cu Biserica Mormântului Maicii Domnului și Peștera Getsimani.Vom intra în cetate prin Poarta Sfântului Ștefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei în care a locuit Fecioara Maria în Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa (drumul Crucii) cu cele 14 “Stații” în care s-a oprit Domnul până la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt și vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cazare și cină la hotel în Betleheem.

Ziua IV – Mic dejun. Deplasare către Ierihon, vom vizita Mănăstirea Sfântul Gheorghe de la Hozeva, unde ne vom închina la moaștele Sfântului Ioan Iacob românul de la Neamț -intrare în orașul Ierihon-cel mai vechi oraș din lume: vizită la biserica greco-ortodoxă unde vom vedea Dudul lui Zacheu și Așezământul românesc de la Ierihon-Coborâm la Marea Moartă, -400m, cea mai joasă mare de pe pământ și vom ajunge la-Qumran-(vechiul Centru al Esenienilor) la Marea Moartă, scurtă oprire la magazinul cu produse cosmetice.Cazare și cină la hotel în Betleheem.

Ziua V –Mic dejun. Ne îndreptăm spre Ein Karem-patria Sfântului Ioan Botezătorul, vizitarea bisericii și a criptei în care s-a născut  “cel mai mare om născut dintr-o femeie”, fântâna Fecioarei Maria, ne îndreptăm pe coasta Mediteranei spre Jaffa, cel mai vechi port din lume, tur panoramic al orașului Tel Aviv. Ne îndreptam către Lida și vizităm Biserica Sfântului Gheorghe unde se află cripta cu mormântul marelui Mucenic apoi Aeroportul internațional Ben Gurion pentru decolarea spre București la ora 17:40 (cursa EL-AL-TLV-OTP ), Otopeni 20:25, încărcați de emoții și mulțumiri că ați vizitat Țara Sfântă și ați mers pe „Pe urmele Mântuitorului Hristos”.

 

      

Preţul include:

 • Bilete de avion Bucureşti – Tel-Aviv şi Tel-Aviv – Bucureşti;
 • Taxe de aeroport;
 • Asistenţă în aeroport la sosire şi plecare;
 • Primire şi transfer de la şi la aeroport la sosire şi plecare în Israel;
 • 4 nopţi cazare la hotel 4* în Bethlehem  – categoria hotelurilor este cea oficială pentru Israel şi Palestina; (mic dejun şi cină – bufet suedez);
 • Taxă de intrare la obiectivele religioase şi turistice din program (Getzimani, Ierihon, Betleheem şi taxi pentru Sfântul Sava);
 • Autocar 4* pentru transport în Israel pe toată durata programului;
 • Ghid evreu de naţionalitate română în Israel;
 • Preot/teolog însoţitor grup;

Pretul nu include:

 • Onorariu pentru ghid, șofer, personal hotelier – (35 euro) care se plăteşte reprezentantului agenţiei
 • Asigurarea de călătorie (STORNO)- aproximativ 55 lei în funcție de vârstă

 

Acte necesare:

 • paşaportul trebuie să fie valabil minimum 6 luni după data întoarcerii în ţară;
 • copie CI/Buletin

 

NOTĂ:

 • paşaportul trebuie să fie valabil minimum 6 luni după data întoarcerii în ţară;
 • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
 •  Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 •  Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 •  Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
 •  Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite).  
 •  Distribuția camerelor la hotel se face de către recepția acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup.
 •  Pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 •  Prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.
 •  Agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure.
 •  Așezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, cu 24/h înainte de plecarea în pelerinaj.
 • Nota informativa: pentru cheltuieli personale, moneda de circulație principală pe teritoriul Israelului și a Palestinei este dolarul american.
 •  ATENŢIE – VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar dacă este electronic).
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://pelerinajebzvn.ro/wp-content/uploads/2018/02/athos-wall-cat_V4.jpg);background-size: initial;background-position: left top;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}