PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ 04-11 NOIEMBRIE 2018

PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ 04-11 NOIEMBRIE 2018

PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ 04-11 NOIEMBRIE 2018
PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ 04-11 NOIEMBRIE 2018
PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ 04-11 NOIEMBRIE 2018

PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ

(8 zile/7 nopți)

PREȚ 755 Euro

04-11 Noiembrie 2018

Ziua 1a. Întâlnire aeroport la ora 08:00, decolare – cursa LY-574, ora 11:00, sosire pe Aeroportul Ben Gurion, lăngă Tel Aviv-ora 1:45. Ne îndreptăm spre Lida și vizităm Biserica Sfântului Gheorghe unde se află cripta cu mormântul marelui Mucenic, apoi deplasare spre Ein Karem-patria Sfântului Ioan Botezătorul, vizitarea Bisericii și a criptei în care s-a născut  “cel mai mare om născut dintr-o femeie”, fântâna Fecioarei Maria. Tur panoramic în jurul porților Cetății Sfinte, Ierusalim. Cazare și cină la hotel Jericho Resort.

Ziua 2a. Mic dejun. Continuarea călătoriei în deșert cu minibuse arabe până la Mănăstirea Sfântului Sava și a Sfântului Teodosie plus grota magilor unde se află mormintele Sfinților Teodosie, Sfânta Sofia mama Sfântului Sava, Sfânta Evloghia mama Sfântului Teodosie și Sfânta Teodora mama Sfinților Cosma și Damian, apoi vizitare Biserica Păstorilor – Bisericii Nativitatii și a criptei unde s-a nascut Domnul. Biserica catolică Sfânta Ecaterina. Grota Laptelui. Cazare și cină la hotel Jericho Resort.

Ziua 3a. Mic dejun. Vom intra în cetate prin Poarta Sfântului Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei în care a locuit Maria în Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 “Stații” în care s-a oprit Domnul până la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota, Piatra ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizitarea asezamantului romanesc de la Ierusalim. Cazare și cină la hotel Jericho Resort.

Ziua 4a. Mic dejun. Începem ziua urcând pe Muntele Maslinilor, vizitarea Mănăstirii Eleon, a bisericii Pater Noster (Tatăl nostru), a Bisericii Dominus Flavit (Domnul a plâns), Biserica Națiunilor (Agoniei), Grădina Getsimani cu Biserica Mormântului Maicii Domnului și Peștera Getsimani. Vizită pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului și Foișorul –Cina cea de taină, mormântul marelui Rege David. Vizită la Zidul Plângerii. Cazare și cină la hotel Jericho Resort.

 Ziua 5a. Mic dejun. Vom vizita Mănăstirea Sfântul Gheorghe de la Hozava, unde ne vom închina la moaștele Sfântului Ioan Iacob romanul de la Neamț -Intrare în orașul Ierihon-cel mai vechi oraș din lume: vizită la biserica greco-ortodoxă unde vom vedea Dudul lui Zaheu și Așezământul românesc de la IerihonCoborâm la Marea Moarta, -400m., cea mai joasă mare de pe glob și vom ajunge la-Qumran-(vechiul Centru al Esenienilor) la Marea Moartă, scurtă oprire la magazinul cu produse cosmetice. Cina și cazarea la hotel Jericho Resort.   

Ziua 6a. Mic dejun. Vom vizita Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan, apoi deplasare spre Nord, spre Galileea urcând pe Valea Iordanului si ne vom oprila Yardenit- locul amenajat al botezului la raul Iordan, ne îndreptăm spre Muntele Tabor – vizitarea bisericii ortodoxe aflată pe locul Schimbării la Față. Capernaum-Cetatea Domnului, Tabha unde Mântuitorul a săvârșit minunea înmulțirii a 5 pâini și 2 pești. Muntele Fericirilor, vizitarea biserici. Opțional în funcție de timp, plimbare cu o copie a „bărcii lui Iisus” pe apele Mării Galileea, sau vizită la Capris-fabrica de aur și diamante. Cină și cazare la hotel în Tiberias.   

Ziua 7a. Mic dejun. Deplasare la Cana, vizită la biserica ortodoxă aflată pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei în vin-Nazaret. Vizitarea Bisericii ortodoxe cu hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril  unde se află izvorul Fecioarei Maria – biserică pictată de Frații Moroșanu în anul 1977. Vizitarea Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul mijlociu. Cină și cazare la hotel în Tiberias.   

 Ziua 8a. Mic dejun. Deplasare spre Haifa unde vom vizita Manastirea Stela Maris cu pestera Sfantului Prooroc Ilie apoi vizitarea gradinilor Bahai. Ne îndreptăm spre Aeroportul Ben Gurion pentru decolare spre București la ora 19:40, aterizare ora 22:30 (cursa EL-AL-LY-571), încărcați de emoții și mulțumiri că ați vizitat Țara Sfântă, și ați mers pe „Pe urmele lui Hristos”.       

Servicii incluse:

 • Bilete de avion Bucureşti – Tel-Aviv şi Tel-Aviv – Bucureşti;
 • Taxe de aeroport;
 • Asistenţă în aeroport la sosire şi plecare;
 • Primire şi transfer de la şi la aeroport la sosire şi plecare în Israel;
 • 7 nopţi cazare la hoteluri in Ierihon (5 noapte) si Tiberias (2 nopţi),  – categoria hotelurilor este cea oficială pentru Israel şi Palestina; (mic dejun şi cină – bufet suedez);
 • Taxă de intrare la obiectivele religioase şi turistice din program (Ghetzimani, Capernaum, Tabgha, Muntele Fericirilor, Ierihon, Betlehem şi taxi pentru Sfantul Sava si Muntele Tabor);
 • Autocar ce asigura transportul pe toată durata programului;
 • Ghid evreu de naţionalitate română în Israel;
 • Preot/teolog însoţitor grup;

Servicii neincluse:

 • Onorariu pentru ghid, șofer, personal hotelier – (35 euro) care se plăteşte reprezentantului agenţiei
 • Asigurarea de călătorie (STORNO)- 55 lei

Acte necesare:

 • paşaportul trebuie să fie valabil minimum 6 luni după data întoarcerii în ţară;
 • copie CI/Buletin

NOTĂ:

 • Paşaportul trebuie să fie valabil minimum 6 luni după data întoarcerii în ţară;
 • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
 •  Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 •  Programul desfășurării itinerariului poate fi modificat de către conducătorul de grup, sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 •  Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
 •  Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite).  
 •  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însotitorul de grup.
 •  Pentru anumite facilităti din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitați receptionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 •  Prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.
 •  Agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure.
 •  Așezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, cu 24/h înainte de plecarea în pelerinaj.
 • Notă informativă: pentru cheltuieli personale, moneda de circulatie principala pe teritoriul Israelului si a Palestinei este dolarul american.

 ATENŢIE – VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar dacă este electronic).

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://pelerinajebzvn.ro/wp-content/uploads/2018/02/athos-wall-cat_V4.jpg);background-size: initial;background-position: left top;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}