PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ 27 APRILIE-2 MAI 2018

PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ 27 APRILIE-2 MAI 2018

PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ 27 APRILIE-2 MAI 2018
PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ 27 APRILIE-2 MAI 2018
PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ 27 APRILIE-2 MAI 2018

(6 zile/5 nopți)

PREȚ 670 EURO

27 Aprilie-2 Mai 2018

Ziua 1a. Întâlnire aeroport București la ora 05:00, decolare- cursa RO155, ora 07:00, sosire pe Aeroportul Ben Gurion, lăngă Tel Aviv-ora 10:20. Ne deplasăm spre Lida și vizităm Biserica Sfântului Gheorghe unde se află cripta cu mormântul marelui Mucenic, apoi deplasare spre Ein Karem-patria Sfântului Ioan Botezătorul, vizitarea bisericii și a criptei în care s-a născut “cel mai mare om născut dintr-o femeie”, fântâna Fecioarei Maria. Tur panoramic în jurul porților Cetății Sfinte Ierusalim. Cazare și cină Hotel în Betleheem.

Ziua 2a. Mic dejun. Continuarea călătoriei în deșert cu minibuse arabe până la Mănăstirea Sfântului Sava și a Sfântului Teodosie plus grota magilor unde se află mormintele Sfinților Teodosie, Sfânta Sofia mama Sfântului Sava, Sfânta Evloghia mama Sfântului Teodosie și Sfânta Teodora mama Sfinților Cosma și Damian, apoi vizitare Biserica Păstorilor – Bisericii Nativitatii și a criptei unde s-a nascut Domnul. Biserica catolică Sfânta Ecaterina. Grota Laptelui. Vizită pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului și Foișorul –Cina cea de taină, Mormântul marelui Rege David. Vizită la Zidul Plângerii. Cazare și cină Hotel în Betleheem.

Ziua 3a. Mic dejun. Începem pelerinajul urcând pe Muntele Maslinilor, vizitarea Mănăstirii Eleon, a bisericii Pater Noster (Tatăl nostru), a Bisericii Dominus Flavit (Domnul a plâns), Biserica Națiunilor (Agoniei), Grădina Getsimani cu Biserica Mormântului Maicii Domnului și Peștera Getsimani. Vom intra în cetate prin Poarta Sfântului Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei în care a locuit Maria în Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 “Stații” în care s-a oprit Domnul până la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota, Piatra ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cazare și cină Hotel în Betleheem.

Ziua 4a. Mic dejun. Deplasare catre Ierihon, vom vizita Manstirea Sfantul Gheorghe de la Hozeva, unde ne vom inchina la moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul de la Neamt – Intrare în orașul Ierihon-cel mai vechi oraș din lume: vizită la biserica greco-ortodoxă unde vom vedea Dudul lui Zacheu și Așezământul românesc de la Ierihon-Coborâm la Marea Moarta, -400m., cea mai joasă mare de pe glob și vom ajunge la-Qumran-(vechiul Centru al Esenienilor) la Marea Moartă, scurtă oprire la magazinul cu produse cosmetice. Cazare și cină Hotel în Betleheem.

Ziua 5a. Mic dejun. Deplasare la Cana, vizită la biserica ortodoxă aflată pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei în vin-Nazaret. Vizitarea Bisericii ortodoxe cu hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril unde se află izvorul Mariei – biserică pictată de Frații Moroșanu în anul 1977. Vizitarea Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul mijlociu – Capernaum-Cetatea Domnului, Tabha unde Iisus a săvârșit minunea înmulțirii a 5 pâini și 2 pești. Muntele Fericirilor, vizitarea biserici. Opțional în funcție de timp, plimbare cu o copie a “bărcii lui Isus” pe apele Mării Galileea, sau vizită la Capris-fabrica de aur și diamante. Cină și cazare hotel în Tiberias hotel

Ziua 6a. Mic dejun. Părăsim Tiberias și ne îndreptăm spre Yardenit-vizită la locul amenajat al botezului. Muntele Tabor – vizitarea bisericii ortodoxe aflată pe locul schimbării la față. Ne îndreptăm către Haifa, splendid oraș-port la marea Mediterană, aflat într-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom privi Templul cultului Bahai, cu grădini suspendate pe terase – etajate, superioare grădinilor de la Versailes. Vom vizita Biserica Stela Maris – Steaua Mării, cu grota Sfântului Ilie Tesviteanul. Ne îndreptăm spre Aeroportul Ben Gurion pentru decolare spre București, Ajungem la Aeroport la ora 19:45 , (cursa RO154), încărcați de emoții și mulțumiri că ați vizitat Țara Sfântă, și ați mers pe „Pe urmele lui Mantuitorului Hristos”.       

Servicii incluse:

 • Bilete de avion Bucureşti – Tel-Aviv şi Tel-Aviv – Bucureşti;
 • Taxe de aeroport;
 • Asistenţă în aeroport la sosire şi plecare;
 • Primire şi transfer de la şi la aeroport la sosire şi plecare în Israel;
 •  cazare la hotel în Bethlehem (4 nopţi), cazare la hotel in Tiberias (1 noapte)  – categoria hotelurilor este cea oficială pentru Israel şi Palestina; (mic dejun şi cină – bufet suedez);
 • Taxă de intrare la obiectivele religioase şi turistice din program (Ghetzimani, Capernaum, Ierihon, Betlehem şi taxi pentru Muntele Tabor si Sfantul Sava);
 • Autocar 4* pentru transport în Israel pe toată durata programului;
 • Ghid evreu de naţionalitate română în Israel;
 • Preot/teolog însoţitor grup;

Servicii neincluse:

 • Onorariu pentru ghid, șofer, personal hotelier – (35 euro) care se plăteşte reprezentantului agenţiei
 • Asigurarea de călătorie
 • Opțional croazieră pe Marea Galileei preț 10 euro

Acte necesare:

 • paşaportul trebuie să fie valabil minimum 6 luni după data întoarcerii în ţară;

CONDITII DE INSCRIERE:

 • Avans 200 euro
 • Copie dupa pasaport și copie după CI / Buletin

NOTĂ:

 • paşaportul trebuie să fie valabil minimum 6 luni după data întoarcerii în ţară;
 • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
 •  Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 •  Programul desfășurării itinerariului poate fi modificat de către conducătorul de grup, sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 •  Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
 •  Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 23 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)
 •  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 •  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 •  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
 •  Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 •  Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor, cu 24/h inainte de plecarea in pelerinaj.
 • În funcție de situația curentă de la fața locului, ghidul împreună cu însoțitorul de grup pot lua decizia de a modifica ordinea desfășurării pelerinajului, în vederea atingerii tuturor obiectivelor din itinerariu.
 •  ATENŢIE – VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar dacă este electronic).
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://pelerinajebzvn.ro/wp-content/uploads/2018/02/athos-wall-cat_V4.jpg);background-size: initial;background-position: left top;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}