PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ BOBOTEAZĂ 16-21 IANUARIE 2018

PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ BOBOTEAZĂ 16-21 IANUARIE 2018

PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ BOBOTEAZĂ 16-21 IANUARIE 2018
PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ BOBOTEAZĂ 16-21 IANUARIE 2018
PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ BOBOTEAZĂ 16-21 IANUARIE 2018

(6 zile \ 5 nopți)

PREȚ 690 EURO

16-21 Ianuarie 2018

Ziua 1 (16.01.2017): BUCURESTI- BETHLEHEM

Întalnire la Aeroportul Internațional Otopeni “Henri Coanda” la ora 17:30 cu reprezentantul agenției organizatoare. După formalitățile vamale, îmbarcare cursa TAROM RO153  19:35  cu destinația Tel Aviv , 22:30  aterizare aeroportul Ben Gurion. Cina şi cazare la hotel Jacir Palace în Bethleem.

Ziua 2 (17.01.2017): BETHLEHEM – IERUSALIM

Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Scopus, vom vedea de sus panorama Ierusalimului şi a Sfintei Cetăti. Vizită la biserica Pater Noster (Tatăl nostru), la Biserica Dintr-o Lacrima  si la Grădina Getsimani cu Biserica Naţiunilor, Biserica Mormântul Maicii Domnului. Vom intra în cetate prin Poarta Sfantul Stefan. Vizitarea casei în care a locuit Fecioara Maria în Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele “14 staţii” în care s-a oprit Domnul pâna la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii. Vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cina şi cazare la hotel Jacir Palace în Bethleem.

Ziua 3 (18.01.2017): IERIHON

Mic dejun. Orasul Ierihon (cel mai vechi oras din lume), vizita la Biserica greco-ortodoxa “Dudul lui Zacheu” si la Biserica si asezamantul romanesc de la Ierihon. Privire spre Muntele Carantania, cu perspectiva Manastirii Sfantul Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol! Continuam drumul la Hozeva spre Manastirea Sfantul Gheorghie, unde se afla Moastele Sfantului Iacob Romanul de la Neamt, ”Hozevitul”, Coboram spre Râul Iordan, pentru a participa la Ceremonia care se desfăşoară în prezenţa Patriarhului greco-ortodox, în ajunul Bobotezei (Aghiasma mare, aruncarea crucii, zborul celor 3 porumbei albi, etc). Cina şi cazare la hotel Jacir Palace în Bethleem.

Ziua 4 (19.01.2017): BETHLEHEM IERUSALIM

Mic dejun. Vizită BETHLEHEM – vizitarea Bisericii Ortodoxe şi a Criptei unde S-a Născut Domnul. Vizitarea Bisericii Catolice Sfânta Ecaterina si a Grotei Laptelui. Depasare in pustiu in zona “Campului pastorilor”. Continuarea drumului in desertul Iudeii cu microbuze arabe pentru  vizitarea   Manastirilor Sfantul Teodosie (sec.VI) si Sfantul Sava cel Sfintit (sec.V). Ierusalim. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul – Cina cea de Taina, Mormântul Regelui David. Cina si cazare la hotel Golan in orasul Tiberias.

Ziua 5 (20.01.2017):NAZARET – TIBERIAS

Mic dejun. Vizitarea Biserici Ortodoxe Sfântul Gavriil din Nazaret, cu izvorul Fecioarei Maria. Vizitarea Bisericii catolice Buna Vestire (cea mai mare construcţie de cult din Orientul apropiat). Vizita în satul Cana, a Bisericii Ortodoxe ridicate pe locul casei lui Simion Cananitul unde Mântuitorul a facut prima minune, cea a transformării apei în vin. Muntele Tabor. Vizitarea Manastirii/Bisericii Ortodoxe ridicate pe locul unde s-a petrecut “Schimbarea la Față”. Transfer cu microbuze arabe. Cina si cazare la hotel Golan in orasul Tiberias.

Ziua 6 (21.01.2017): TIBERIAS – CAPERNAUM – LIDA

Mic dejun. Plecarea spre Capernaum, oraş denumit şi „Cetatea Domnului” (vizitarea vestitului loc unde Mântuitorul a predicat / “Predica de pe munte”, casa Sfântului Petru), Tabgha (unde Mântuitorul a savârşit minunea înmulţirii pâinilor şi a peştilor), Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii Catolice.

Plecare spre orașul Tel Aviv, pe şoseaua de coastă, scurt tur cu autocarul al celui mai cosmopolit oraş al Israelului. Ne îndreptăm spre Lida și vizităm Biserica Sfântului Gheorghe unde se află cripta cu mormântul Marelui Mucenic, apoi ne îndreptăm spre Aeroportul Ben Gurion pentru decolare spre București la ora 17:00, aterizare ora 20:05 (cursa TAROM RO152), încărcați de emoții și mulțumiri că ați vizitat Țara Sfântă, și ați mers pe „Pe urmele Mântuitorului”.

 Servicii incluse:

 • Bilete de avion Bucureşti – Tel-Aviv şi Tel-Aviv – Bucureşti;
 • Taxe de aeroport;
 • Asistenţă în aeroport la sosire şi plecare;
 • Primire şi transfer de la şi la aeroport la sosire şi plecare în Israel;
 • 3 nopţi cazare la hotel de 5* în Bethlehel si 2 npti cazare in Tiberias la hotel de 4*  – categoria hotelurilor este cea oficiala pentru Israel şi Palestina (mic dejun şi cină – bufet suedez);
 • Taxa de intrare la obiectivele religioase şi turistice din program (Ghetzimani, Ierihon, Betlehem şi taxi pentru Sfântul Sava si muntele Tabor);
 • Autocar 4* pentru transport în Israel pe toată durata programului;
 • Ghid evreu de naţionalitate română în Israel;
 • Preot/teolog însoţitor grup;

Servicii neincluse:

 • Onorariu pentru ghid, șofer, personal hotelier – (35 euro) care se plăteşte reprezentantului agenţiei
 • Asigurarea medical obligatorie de călătorie

Acte necesare:

 • paşaportul trebuie să fie valabil minimum 6 luni după data întoarcerii în ţară;

CONDITII DE INSCRIERE:

 • Avans 300 euro
 • Copie dupa pasaport și copie după CI / Buletin

CONDITII DE RETRAGERE:

 • În condițiile de retragere într-un interval calendaristic de 20 zile înainte de data plecării, turistul va primi mai putin cu 80% din prețul pachetului.
 • În condițiile de retragere într-un interval mai mic sau egal cu 15 zile calendaristice înainte de data plecării, turistul nu va mai primi niciun procent din prețul pachetului.

NOTĂ:

 • paşaportul trebuie să fie valabil minimum 6 luni după data întoarcerii în ţară;
 • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
 •  Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 •  Programul desfășurării itinerariului poate fi modificat de către conducătorul de grup, sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 •  Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
 •  Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 23 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)
 •  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 •  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 •  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
 •  Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 •  Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor, cu 24/h inainte de plecarea in pelerinaj.
 • În funcție de situația curentă de la fața locului, ghidul împreună cu însoțitorul de grup pot lua decizia de a modifica ordinea desfășurării pelerinajului, în vederea atingerii tuturor obiectivelor din itinerariu.
 •  ATENŢIE – VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar dacă este electronic).
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://pelerinajebzvn.ro/wp-content/uploads/2018/02/athos-wall-cat_V4.jpg);background-size: initial;background-position: left top;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}